RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Morgen is het zover, de langverwachte opening van de Utrechtse Primark

1/2
UTRECHT - Het belooft morgen een drukke dag te worden in Hoog Catharijne. Om 10.00 uur opent de eerste Utrechtse Primark-vestiging de deuren. Koopjesjagers in het midden van het land kijken er al jaren naar uit.

Primark is een populaire Ierse budgetketen met meer dan 360 winkels verspreid over Europa en de Verenigde Staten. Klanten kunnen er terecht voor spotgoedkope kleding, accessoires, lingerie, beautyproducten en huisdecoratie artikelen.

DE UTRECHTSE PRIMARK
De vestiging in Utrecht is de twintigste Nederlandse Primark en de op n na grootste van het land. De winkel zit in het oude V&D-pand en heeft een totale winkeloppervlakte van 6.336 vierkante meter verspreid over vier verdiepingen.

De Utrechtse vestiging is uitgerust met 53 kassa's en 72 paskamers, beschikt over gratis WiFi en zes ruimtes waar klanten even kunnen ontspannen en de telefoon kunnen opladen. In totaal heeft de Primark-vestiging in Utrecht 450 medewerkers.

FEESTELIJKE OPENING
Op de feestelijke openingsdag treedt een DJ op en de winkelketen zet "polaroid-meiden in om gezellige shopmomenten met vrienden en familie vast te leggen". Zaterdag komt Primark met een winactie in de stad, waarbij tasjes worden uitgedeeld.

DRUKTE
Bij eerdere openingen van Primark-vestigingen in Nederland was het erg druk. Om de bezoekersaantallen te controleren werden beveiligers ingezet en dranghekken geplaatst.

 Drukte in Zoetermeer bij de opening van de vijfde Nederlandse vestiging. Drukte in Zoetermeer bij de opening van de vijfde Nederlandse vestiging. | Foto: ANP


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -