RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Drukte bij opening Utrechtse Primark: "Soms maak ik mij wel zorgen over de kledingindustrie"

1/6
UTRECHT - Onder grote belangstelling heeft de Utrechtse wethouder Klaas Verschuure vanmorgen de Primark in Hoog Catharijne geopend. Hij knipte een lint door, waarna de eerste klanten door een haag van medewerkers met ballonnen naar binnen liepen.

Utrechter Nico kwam langs om te shoppen bij de populaire budgetketen. Hij is blij dat de Primark nu in zijn stad zit. "Nu hoef ik niet meer zo ver weg, het scheelt in kilometers." Een andere klant is eveneens blij dat ze niet meer ver hoeft te reizen. "Ik woon hier tien minuten fietsen vandaan, dus dat is lekker meegenomen."

Zaterdag was Primark al in de stad met een 'winactie', waarbij tasjes werden uitgedeeld met een paar golden tickets erin. Benthe (12) won zo'n ticket. Ze kreeg honderd euro shoptegoed en mocht eerder de winkel in. "We kregen een tasje en daar zat een kartonnetje in. Dus wij dachten dat is vast een grap, maar er stond echt golden ticket. En dat vind ik wel echt bijzonder."

Medewerkster Flora mocht, na anderhalve week lessen te hebben gevolgd, vandaag aan de slag. "Ik heb kassatraining, paskamertraining en servicetraining gehad. En we hebben ook zelf geoefend, dat vond ik fijn. Ik ben trots dat ik hier mag werken en was erg blij toen ik hoorde dat ik was aangenomen."

 | Foto: RTV Utrecht / Marloes Sollie

 | Foto: RTV Utrecht / Marloes Sollie

 | Foto: RTV Utrecht / Marloes SollieHeb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -