Storing Ziggo treft regio Utrecht

PROVINCIE UTRECHT - De provincie Utrecht is het hele weekend het slachtoffer geweest van storingen bij kabelbedrijf Ziggo. Duizenden huishoudens hadden daardoor problemen met de telefoon of het internet.
De klantenservice van Ziggo was niet bereikbaar. Schriftelijk verklaarde Ziggo dat er een storing in het apparaat was dat het telefoonverkeer regelt. Het kabelbedrijf belooft dat vandaag alle problemen weer voorbij zijn.
Onder de gedupeerden waren ook de medewerkers van theater De Flint in Amersfoort. In Amersfoort startte dit weekend de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen, maar al na anderhalf uur moest die worden gestaakt. Al het internet- en telefoonverkeer lag lam door de storing. De Flint hoopt vandaag om tien uur de kaartverkoop te hervatten.
De Consumentenbond zegt dat in zes dagen tijd het aantal klachten over het nieuwe kabelbedrijf Ziggo is opgelopen tot bijna vijftienduizend. Verreweg de meeste klachten bij het speciale meldpunt gaan over de internetverbinding, en verder zijn veel mensen niet tevreden over de informatie over alle veranderingen. Ziggo ontstond door een fusie van de kabelbedrijven @Home, Multikabel en Casema.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.