Zoekacties twee vermiste Utrechtse kinderen

UTRECHT - In Utrecht is vanmiddag groot alarm geslagen voor een vermist kind in het Griftpark.Gevreesd werd dat het jongetje in het water terecht was gekomen. Uiteindelijk is het jongetje levend gevonden.
Voor de zoekactie was een helikopter ingezet en doorzochten duikers van de brandweer Utrecht de vijver. Het Griftpark werd afgezet voor de speurtocht naar het kind.
De naar het Griftpark toegesnelde vader kreeg tijdens de zoekactie een telefoontje dat zijn zoontje enkele straten verder gevonden was. Het jongetje was weggelopen van een oppasmoeder op weg naar een vriendinnetje.
Er was vandaag nog een vermissing met een uitgebreide speurtocht. In het Merwedekanaal bij het Spinozaplantsoen in Utrecht hebben brandweerduikers gezocht naar een kind dat mogelijk is verdronken. Bij het water werd vanochtend een kinderfiets gevonden, waarop alarm werd geslagen.
Even later bleek dat het meisje gewoon op school zat. Haar fiets was gestolen. Het scheepvaartverkeer werd stilgelegd tijdens de zoektocht van de duikers.

Kinderfietsje bij Merwedekanaal loos alarm

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.