Emre Bal houdt DHSC met drie treffers aan kop in 1e klasse

© RTV Utrecht / Arnold Schenk
MIJDRECHT/UTRECHT - DHSC heeft zaterdag in de strijd om de titel van de Eerste Klasse A een belangrijke overwinning geboekt op bezoek bij Argon. De Utrechters wonnen met 3-1 dankzij drie treffers van Emre Bal.
Verslaggever Arnold Schenk over de winst van DHSC
DHSC kwam na iets meer dan een half uur tot scoren. Emre Bal schoot 0-1, onder toeziend oog van toeschouwer Wesley Sneijder, binnen.
Na elf minuten in de tweede helft maakte Argon de (op dat moment niet onverdiende) gelijkmaker. Bas Bolhouwer knalde de 1-1 in het doel van DHSC. De Utrechters herpakten zich al snel en kwamen via opnieuw Emre Bal op 1-2 voorsprong.
Emre Bal
Emre Bal © RTV Utrecht / Arnold Schenk
Argon-trainer Aart-jan van Boxtel: "We gaan het mooi afsluiten voor Patrick Lokken"

DRIEMAAL

Diezelfde Bal zorgde ook voor de 3-1. Met nog iets minder dan een kwartier te spelen schoot hij zijn derde van de middag van de touwen. Dat was ook de eindstand.
33' Emre Bal [0-1]
56' Bas Bolhouwer [1-1]
64' Emre Bal [1-2]
76' Emre Bal [1-3]
DHSC'er Emre Bal maakte een hattrick terwijl hij meedoet aan de Ramadan

KOPPOSITIE

Met nog twee wedstrijden te gaan staat DHSC op basis van doelsaldo op de eerste plek in de Eerste Klasse A. AFC staat tweede met hetzelfde aantal punten (49), maar een slechter doelsaldo. ARC doet ook nog mee om de titel. Die ploeg staat derde met twee punten minder dan DHSC. In de resterende twee wedstrijden nemen de drie titelkandidaten het niet meer tegen elkaar op.
DHSC-trainer John Vink: "Ik ben heel trots op de ploeg, nu nog twee finales"