RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Utrecht Marathon biedt gedupeerde lopers gratis startbewijs en foto aan

UTRECHT - De organisatie van de Utrecht Marathon komt deelnemers die zondag de verkeerde kant op werden gestuurd tegemoet en biedt hen een gratis startbewijs aan voor de kwart marathon in 2020. Ook kunnen gedupeerde deelnemers op de website marathon-photos.com een gratis actiefoto downloaden en een certifcaat met daarop hun eindtijd. De organisatie heeft dit laten weten in een mail aan de hardlopers.

Bijna tweeduizend deelnemers aan de kwart marathon zijn gedupeerd door de parcoursblunder. De hardlopers kwamen tussen het verkeer terecht en liepen kilometers meer dan de bedoeling was.

"Wat zondag een prachtig evenement voor een ieder had moeten zijn, werd een deceptie", schrijft organisator Golazo Sports in de mail. "Wij beseffen goed dat je uitermate teleurgesteld bent en wij als organisatie betreuren ten zeerste dat dit is gebeurd. We willen je daarom tegemoetkomen. Nogmaals onze oprechte excuses."

Een financiŽle vergoeding zit er niet in voor de deelnemers en zoals eerder gemeld worden de officiŽle uitslagen van de wedstrijd niet gepubliceerd, want die zijn ongeldig verklaard.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -