RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Nepagenten beroven bestuurder langs A12 in De Meern

DE MEERN - Een man is vorige week in langs de A12 in De Meern beroofd door drie nepagenten.

Het slachtoffer reed donderdagavond 16 mei rond 20.00 uur in een bestelbus over de snelweg, toen hij door de mannen naar de parkeerplaats aan de Meerndijk werd gedirigeerd. Eén van de zogenaamde agenten stapte uit en liet weten dat hij de bestuurder wilde controleren op drugs en wapens. Hij moest zijn zakken legen. Daarop pakte de nepagent de bankbiljetten die de man bij zich had en stapte terug in de auto. Die ging er vervolgens met hoge snelheid vandoor.

De beroofde man zocht hulp bij een vrachtwagenchauffeur op de parkeerplaats, die de politie inschakelde. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan, de politie onderzoekt de beroving.

SIGNALEMENT
De verdachten reden volgens het slachtoffer in een zilvergrijze Mitsubishi Charisma, met witte kentekenplaat met zwarte letters, onbekend uit welk land.

Het zou gaan om drie mannen, waarvan één is uitgestapt. Hij was getint, mogelijk Bulgaars, 1,70 tot 1,80 meter lang. De man had een gezet postuur, kort donker haar en een snor. Hij droeg een donkerblauwe spijkerbroek en een zwarte jas en sprak Engels.

De politie vraagt getuigen om contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844, of anoniem via 0800-7000.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -