RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Vandalen bewerken transformatorhuisje in Bunschotense clubkleuren met verf

1/3
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Een transformatorhuisje naast de voetbalvelden van IJsselmeervogels en Spakenburg in Bunschoten-Spakenburg is door vandalen met verf bewerkt. Het huisje was van de week juist blauw en rood geschilderd, om het fans van beide voetbalclubs naar de zin te maken.

Blijkbaar was niet iedereen tevreden met het gebaar maar wie er achter de actie zit, is onduidelijk: beide kanten van het huisje zijn besmeurd. Op de rode kant van IJsselmeervogels is een scheldwoord gekliederd, gevolgd door de term 'Nazz', mogelijk een verwijzing naar supportersvereniging N.A.S. van IJsselmeervogels. Aan de kant van Spakenburg is met grote witte letters 'VV IJs' geverfd, een verwijzing naar de roden.

Sportpark De Westmaat is de thuisbasis van voetbalclubs Spakenburg en IJsselmeervogels. Deze twee clubs zijn aartsrivalen van elkaar.

 Vandalen bewerken pasgeverfd transformatorhuisje Bunschoten-Spakenburg Vandalen bewerken pasgeverfd transformatorhuisje Bunschoten-Spakenburg | Foto: AS Media

 Graffiti op de rode én blauwe kant van pasgeverfd transformatorhuisje Graffiti op de rode én blauwe kant van pasgeverfd transformatorhuisje | Foto: AS Media


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -