Ramkraak bij The Wall in Leidsche Rijn, politie zoekt getuigen

© Politie Leidsche Rijn / RTV Utrecht
LEIDSCHE RIJN - De politie roept de hulp in van het publiek om een ramkraak bij winkelcentrum The Wall in Leidsche Rijn op te lossen. Criminelen reden vannacht met een gestolen auto bij een winkel naar binnen.
De beroving gebeurde rond 3.30 uur bij een filiaal van Amac, waar onder meer computers en telefoons van Apple worden verkocht. De winkelpui werd compleet vernield. De daders wisten te ontkomen en lieten de auto met draaiende motor achter. Wat ze buit hebben gemaakt is nog niet bekend.
"Uiteraard gaan we kijken of er camerabeelden zijn", zegt woordvoerder Willemijn Pomper van de politie Midden-Nederland. "Dat maakt allemaal deel uit van het onderzoek. Over de verdachten hebben we nog geen informatie. De inzittenden zaten niet meer in de auto en ook in de omgeving waren geen verdachten te bekennen."
De auto die de rovers gebruikten was volgens de politie gestolen op de Schönberglaan in Utrecht. Wie meer informatie kan geven over de ramkraak of de autodiefstal wordt opgeroepen om de politie te bellen via 0900-8844 of anoniem via 0800-07000.
Ramkraak bij The Wall in Leidsche Rijn

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.