RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Dode bij schietincident in Utrechtse wijk Lombok


UTRECHT - Bij een schietincident in Utrecht is gisteravond een dode gevallen. Dat meldt de politie. Het schietincident was in de Kanaalstraat, ter hoogte van de Billitonkade.


Rond 21.20 uur werd er op straat geschoten. Daarbij werd één persoon geraakt. Er werd een traumahelikopter opgeroepen en ook waren er veel ambulances aanwezig. Het slachtoffer is aan de verwondingen overleden. Over de identiteit van de man is verder niets bekend.

Tekst gaat verder onder de video.

Dode bij schietincident in Lombok


 De man die werd neergeschoten overleed aan zijn verwondingen. De man die werd neergeschoten overleed aan zijn verwondingen. | Foto: Micha van Eck

De politie doet onderzoek in de Kanaalstraat en omgeving. Ook heeft er een politiehelikopter boven de wijk gevlogen.

Politiewoordvoerder Bernhard Jens over het schietincident in Utrecht


De dader of daders zijn volgens de politie nog voortvluchtig. Om hoeveel mensen het gaat is niet bekend. "We zijn afhankelijk van heel veel getuigen, we zijn mensen nu aan het horen", zegt politiewoordvoerder Bernhard Jens. "Er zal nog een buurtonderzoek plaatsvinden. Ook hebben we aan de politiehelikopter gevraagd of die wat overzichtsbeelden wil maken en dat is gebeurd inmiddels."In de nacht van dinsdag op woensdag waren er ook twee schietincidenten in Lombok. Toen waren een pand aan de Laan van Nieuw Guinea en een gebouw aan het even verderop gelegen Moskeeplein het doelwit.

 Rond 21.20 uur werd de man neergeschoten in de Kanaalstraat Rond 21.20 uur werd de man neergeschoten in de Kanaalstraat | Foto: Twitter: @TheCxNewsPap2


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -