CSW met moeite langs FC Almere om lijfsbehoud

© RTV Utrecht / Arnold Schenk
WILNIS - CSW uit Wilnis heeft nog altijd kans op handhaving in de Eerste Klasse. De play-off-wedstrijd tegen FC Almere werd met 2-0 gewonnen.
Maikel Pauw: "Het was misschien mijn laatste wedstrijd"
De ploegen hielden elkaar aardig in evenwicht. CSW en Almere kregen dikke kansen, maar wisten in de eerste helft geen goals te maken. Vlak voor rust kreeg CSW nog een dot van een kans, nadat de Almere-keeper uit het doel kwam. Een verdediger wist de bal vervolgens nog van de lijn te tikken. Daardoor was de ruststand 0-0.
Keeper Rahim Gök: "Dit keer kon ik ze eruit houden, dat is heerlijk"
CSW had het niet makkelijk met de Tweede Klasser, die onder leiding stond van oud-Magreb-trainer Jamal Yahiaoui. Er was namelijk verlenging nodig. Maikel Pauw (volgende week geschorst) opende na negen minuten de score, waarna in de tweede helft van de verlenging de eindstand op 2-0 werd gebracht door Dave Cornelissen.
In de volgende ronde voor Eerste Klasser CSW is Delta Sports'95 de tegenstander. De Houtense Tweede Klasser won van OSV en heeft dus nog zicht op promotie.