RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

OM eist acht maanden cel voor mislukte overval op supermarkt Willem van Noortplein

UTRECHT - Een 37-jarige Utrechter die begin dit jaar werd opgepakt na een mislukte overval in Utrecht, moet acht maanden de gevangenis in als het aan het Openbaar Ministerie ligt. Het OM eiste vandaag achttien maanden celstraf tegen hem, waarvan tien voorwaardelijk.

De man liep op maandag 25 februari rond 16.00 uur 's middags de AH-supermarkt aan het Willem van Noortplein in Utrecht binnen en bedreigde een kassamedewerkster met een mes. Hij zou een tas hebben laten zien en riep: "Geef al je geld, geef al je geld".

Ook twee ander personeelsleden werden met het mes bedreigd. "Ik krijg nog wat van je baas", zou hij tegen hen hebben gezegd. Toen een van de medewerkers begon te gillen, rende de overvaller zonder buit de winkel uit. De politie kon de man niet lang daarna oppakken, omdat er een duidelijk signalement van hem was.

Behalve voor de mislukte overval, stond de man vandaag ook terecht voor winkeldiefstal in Utrecht en voor brandstichting in een kamer van een gebouw van het Leger des Heils in Amersfoort. De rechtbank doet over twee weken uitspraak.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -