RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Poes gezocht die rondzwerft bij Utrecht Centraal

UTRECHT - Veerle Siebinga is op zoek naar haar avontuurlijke poes Morris die mogelijk rondzwerft bij station Utrecht Centraal.

Het beestje is daar al meerdere malen zonder geldig vervoersbewijs gezien, schreef de NS gisteren op Facebook. Het spoorbedrijf was in dat bericht ook op zoek naar de eigenaar, maar die heeft zich inmiddels dus bekendgemaakt. Zij wil op haar beurt weten waar haar poes is. Morris is namelijk vrijgelaten rondom het station.

"Ze hebben mijn telefoonnummer en zullen mij bellen als hij opnieuw op het station wordt gezien. Helaas was hij daar vanacht niet", laat ze weten. "Ze vonden het bij de NS zelf ook heel vervelend dat ze hem hadden moeten laten gaan en waren uitermate behulpzaam gelukkig!! Hoop inderdaad dat hij heel snel weer terecht is!"

De Dierenambulance Utrecht liet gisteren in een reactie weten dat het niet kan uitrukken voor gezonde poezen die ergens rondlopen. "Dat is nou eenmaal iets wat bij poezen hoort. Als we het beestje ophalen en vervolgens naar de eigenaar brengen, moeten we de kosten ook op hem of haar verhalen. Dat kan dan geweigerd worden omdat het nou eenmaal in de natuur zit van een poes om op pad te gaan", aldus een medewerkster.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -