RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Politie looft betrokkenheid in Maarn en Harmelen na vermissingen

MAARN - Burgernet deed zijn werk voorbeeldig bij twee verschillende vermissingen vandaag in de provincie. In Maarn liep de kortstondige verdwijning van twee peuters goed af, in Harmelen die van een bewoner van een verzorgingshuis.

De politie Doorn Maarn sloeg via Burgernet alarm over de vermiste peuters, een tweeling van 2,5 jaar oud. Mede dankzij mee zoekende inwoners waren de mannetjes op hun loopfietsjes snel terecht.


Welke avonturen de tweeling vandaag meegemaakt heeft, is niet bekend, maar de politie is in ieder geval blij met de betrokkenheid in Maarn.

ONTVANSTCOMITÉ IN HARMELEN

Het korps in Woerden deelde enige tijd later via Instagram het verhaal van een 54-jarige man in Harmelen.

Die was gisteravond vanuit zijn verzorgingstehuis een rondje gaan lopen, wat hij vaker doet, maar was niet teruggekeerd. Gezien de geestelijke gezondheid van de man waren er zowel bij de politie als de verzorgers zorgen over zijn welzijn.

Medewerkers van het tehuis hebben de hele nacht tevergeefs in de omgeving gezocht. Wijkagent Jeroen van Beek deelde in de vroege ochtend een bericht in de buurtapps van Harmelen met het signalement van de man.Binnen enkele minuten kwam al bericht dat de man gisteravond lopend was gezien in de richting van De Meern. Nadat via Burgernet was opgeroepen om naar de man uit te kijken, kwam er om 10.30 uur goed nieuws: hij was gevonden in Utrecht.

De man mankeerde verder niets en toen hij eenmaal thuis gebracht werd, stond een groot ontvangstcomité van applaudisserende verzorgers en familie hem op te wachten. De reactie van de hoofdpersoon tegen zijn verzorgers: ''Ze zijn hier allemaal voor mij, want ik ben jarig.''


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -