RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

IJskoude Ben & Jerry's-dief slaat slag bij Albert Heijn

1/2
NIEUWEGEIN - De politie is op zoek naar een man die een boodschappenkar vol Ben & Jerry's-ijs heeft gestolen bij de Albert Heijn aan de Rapenburgerschans in Nieuwegein. In Bureau Hengeveld op RTV Utrecht werden vandaag bewakingsbeelden getoond van de dief en een vrouw die hem hielp.

Te zien is dat de man bij de diepvriesafdeling de bakjes ijs inlaadt. In korte tijd heeft hij het hele schap leeg. Ondertussen loopt de vrouw die erbij hoort nog even langs. Haar taak is om bij de kassa het poortje van een onbemande kassa te openen zodat de man met de kar vol ijs even later rustig door kan lopen.

De vrouw leidt voor de zekerheid ook één van de medewerksters af. Lachend verlaat de man de supermarkt met de kar vol ijs. Niemand heeft hem in de gaten.

Naast de vrouw is er waarschijnlijk nog een derde persoon bij betrokken bij de diefstal. Omdat dit nog niet helemaal zeker is, laat de politie hem niet zien.

De man om wie het gaat kwam ongeveer tegelijk met de man en vrouw binnen en hing de hele tijd rond bij de ingang en de servicebalie. Ook hij leek een medewerker af te leiden.

Informatie doorgeven over deze diefstal kan via 0800-6070. Anoniem tippen kan op 0800-7000.

Brutale Ben & Jerry's-roof bij Albert Heijn in Nieuwegein


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht