RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Afsluiting Zuilense Ring bij Maarssen wegens slopers

MAARSSEN/UTRECHT - Rijden over de Zuilense Ring (N230) is komend weekend lastiger dan normaal. De provincie Utrecht geeft drie viaducten in Maarssen een opknapbeurt, en doet daar vier weekenden over. Vanavond om 20.00 uur beginnen de werkzaamheden.

Een belangrijke klus, want het gaat om de voegovergangen. Dat zijn de onderdelen die ervoor zorgen dat bij temperatuurverschillen of overbelasting de boel niet uit haar voegen barst. Om ervoor te zorgen dat de bouwvakkers - die het al zwaar hebben in de hitte - dit weekend zonder zorgen erop los kunnen slopen, wordt de ring in beide richtingen afwisselend afgesloten tussen de A2 en het Amsterdam-Rijnkanaal.

VAKANTIEWERK
Maandagochtend is het eerste deel klaar, maar de provincie gaat nog de hele zomer door, verdeeld over drie weekenden. In de weekenden van 5-8 juli, 12-15 juli en tot slot 23-26 augustus wordt er volop getimmerd en geboord.

SLAG OM DE ARM
De provincie is - als alles volgens plan verloopt - 26 augustus klaar. Vanwege mogelijke verrassingen kan het werk worden uitgesteld, dus de provincie houdt een slag om de arm. Kijk op de website van de provincie om te zien wanneer welke richting is afgesloten.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -