RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Grote schrik om vermist meisje (4) bij Henschotermeer

WOUDENBERG - Bij het Henschotermeer in Woudenberg is vanmiddag korte tijd een 4-jarig meisje vermist geweest. Ze zou geen zwembandjes hebben en mogelijk ergens in het water liggen. Gelukkig werd ze al snel gevonden en herenigd met haar moeder.

Een politiehelikopter heeft meegezocht naar het meisje, net als agenten en brandweermedewerkers. Een van de agenten die meezocht uit Bunnik heeft een emotioneel verhaal op Facebook geschreven. De gedachten gingen namelijk terug naar juli 2012, toen een 6-jarig jongetje verdronk bij het Henschotermeer.

"Het is tot op de dag van vandaag nog steeds één van de heftigste meldingen die ik heb gehad", schrijft hij. Vandaag kwam dus een melding die mogelijk een net zo gruwelijke afloop zou kunnen hebben. "In mijn maag voel ik een steek. Zo eentje die voelt als je een stukje naar beneden valt."

"Na ongeveer vijftien minuten komt het bericht over de portofoon dat als muziek in mijn oren klonk: ze was gevonden!"

De agent grijpt de korte vermissing aan om ouders erop te attenderen dat ze hun kinderen zwembandjes moeten omdoen. 'Hoe 5 euro uw kind kan redden', is de titel van het bericht.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -