RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Megafile op A2 opgelost

BREUKELEN - Door een ongeval op de A2 is de weg richting Utrecht tijdelijk deels gesloten geweest. Door reinigingswerkzaamheden en onderzoek waren lange tijd vier van de vijf rijbanen dicht. Tijdens de spits stond er volgens de ANWB zo'n 11 kilometer file.

Ter hoogte van Vinkeveen zijn meerdere auto's betrokken geraakt bij een ongeluk. Een van de auto's is in de berm beland. Op de weg lagen brokstukken en een oliespoor. Om dit schoon te maken werd het grootste deel van de weg afgezet.

Rijkswaterstaat adviseerde om reizen richting Utrecht uit te stellen. Op verschillende omrijwegen, zoals de A1 via Hilversum, stonden ook files.


"De extra reistijd loopt op tot ruim een uur", meldt Rijkswaterstaat op haar website. "Weggebruikers bij Amsterdam leiden we nog via de Hilversum, maar op die route staan normaal gesproken ook files tijdens de avondspits. Die worden dus nu alleen maar langer. De reis uitstellen is dus verstandiger."

Voor de richting Utrecht vanuit Amsterdam werden vier van de vijf rijstroken gesloten. Rond 17.15 uur zijn twee weer geopend. Aan de andere kant, richting Amsterdam, werd één strook gesloten.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -