RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Fotomodel overleden na auto-ongeluk op industrieterrein Lage Weide

UTRECHT - De vrouw die zondag met haar auto tegen een container botste op industrieterrein Lage Weide in Utrecht, is overleden. Het gaat om model Dewika Makhan, meldt de Nederlands/Surinaamse nieuwssite DAGonline.

De site schrijft dat Dewika 31 jaar oud is geworden. De Utrechtse deed veel modellenwerk in het buitenland en deed ook vaak mee aan miss-verkiezingen.

De Hindoestaanse stichting APNA heeft een condoleancebericht op Facebook gezet. De steunbetuigingen stromen inmiddels binnen op social media. "Verschrikkelijk nieuws", schrijft iemand. "Ze was zo leuk met al die meiden."

Dewika reed zondag over de Mesonweg, toen ze hard tegen een grote container aan botste. Ze kwam daarna klem te zitten in de auto. De brandweer bevrijdde haar en liet al gelijk weten dat ze er slecht aan toe was.

Stadszender UStad maakte een aantal jaar geleden een reportage over Dewika, waarin ze vertelt over haar dromen en ambities als model.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -