RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Scooter negeert stopteken bij Utrecht Skate Parade: één gewonde

UTRECHT - Tijdens de Utrecht Skate Parade is gisteravond rond 21.30 uur een scooterrijder in botsing gekomen met een aantal verkeersregelaars van de organisatie, dat leidde tot n gewonde. Het incident vond plaats aan de Prinsesselaan.

"Gisteravond werden we verrast door een scooter met bijrijder die diverse stoptekens negeerde," schrijft de organisatie op Facebook. De scooterrijder trok zich zowel niets aan van de agent die vooraan reed als de zogeheten blockers (skatende verkeersregelaars).

"De scooterbestuurder nam geen gas terug en is uiteindelijk, met enkele blockers, op het asfalt terecht gekomen. De muziekauto heeft hierop een snelle stop gemaakt. Een van de blockers is bij de huisartsenpost langsgeweest maar kon diezelfde avond nog naar huis," schrijft Utrecht Skate Parade daarna.

Er is contact geweest met de ouders van de scooterbestuurder en de politie heeft ook verklaringen opgenomen.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -