RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Jongens overvallen door intimiderende dieven in Griftpark Utrecht

UTRECHT - Twee 18-jarige jongens zijn met geweld overvallen toen ze 's nachts in het Griftpark in Utrecht hingen. De daders zijn nog niet gepakt, dus hoopt de politie op informatie van getuigen.

Het gebeurde in de nacht van maandag op dinsdag, rond 00.30 uur. De twee tieners zaten op een bankje bij de waterval toen opeens een scooter op hen af kwam rijden. Daarop zaten twee mannen. Ze dwongen de jongens uit elkaar te gaan en namen daarna meerdere spullen van hen af. Daarbij werd geweld gebruikt.

Na de diefstal waren de jongens nog niet van hun overvallers af. Ze werden gedwongen om het Griftpark te verlaten en voor de scooter van de dieven uit te lopen. Via de Stieltjesstraat kwamen ze uit bij de Gerard Noodtstraat. Daar moesten ze hun telefoons uitzetten. Vervolgens gingen de overvallers er vandoor.

SIGNALEMENT
Beide verdachten zijn naar schatting ongeveer 20 jaar oud en hebben een lichtgetinte huidskleur. Ze zijn ongeveer 1.80 meter lang. Een van hen heeft een fors postuur, de ander is slank. Die laatste had een groene jas en een zwart trainingspak. De scooter was zwart en had een blauwe kentekenplaat.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -