Gedupeerde saunagangers Houten kunnen gratis terecht in Putten

© Google Streetview
HOUTEN - Tegoedbonnen en abonnementen van de failliete sauna in Houten zijn toch niet waardeloos geworden. Een saunahouder uit de Veluwe heeft zich als redder in nood opgeworpen. De waardebonnen kunnen zonder extra kosten worden gebruikt bij Sauna Drôme Putten.
Vorige week maakte Thermen Houten bekend de deuren te sluiten. Later bleek dat er nog wel tegoedbonnen en abonnementen werden verkocht, tot aan de sluiting aan toe. Vaste klanten Joke en John van den Berg hadden nét een nieuwe 10-badenkaart gekocht. "Dat heeft die baas geweten hoor, dat is heel gemeen wat hij gedaan heeft. Heel gemeen", zei Joke toen.
De sauna in Putten stelt voorop het faillisement voor de eigenaar in Houten vreselijk te vinden. "Maar eigenlijk vinden wij het nog erger te vernemen dat er in de laatste dagen nog abonnementen zijn verkocht en er veel gasten zijn gedupeerd." De onlangs aangeschafte badenkaarten en abonnementen kunnen dus zonder bijkomende kosten worden gebruikt.
Op sociale media krijgt de Houtense sauna veel reacties op het faillissement. Een medewerker schrijft gemengde gevoelens te hebben. Hij is dankbaar voor alle lieve reacties en biedt iedereen die zich benadeeld voelt zijn verontschuldiging aan.
Joke is in ieder geval ontzettend blij dat ze nu terecht kan in Putten. De afstand, Putten is drie kwartier rijden, neemt ze op de koop toe. Joke: "Alles in Nederland is dichtbij. Wat een goed nieuws. Hartstikke leuk, hartstikke gezellig. Wij gaan naar Putten."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.