RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Politie zoekt deze pinpasdief met grote spleet tussen zijn tanden

1/2
ZEIST - De politie heeft vandaag beelden getoond van een insluiper in Zeist. De man, met een opvallend grote spleet tussen zijn tanden, wist een portemonnee te stelen uit de woning van een vrouw. Diezelfde dag nog haalde hij ruim duizend euro van haar rekening.

De vrouw deed op 29 april boodschappen bij de Albert Heijn aan De Clomp. Thuis legde ze haar portemonnee op tafel en ging ze naar boven. Waarschijnlijk zag de insluiper toen kans om via de achterdeur de woning binnen te komen en de portemonnee mee te nemen.

De man pinde daarna met de pas van de vrouw. Dat gebeurde om 15.00 uur in Bunnik en even later in Zeist. Op beide locaties is een verdachte vastgegelegd. Beelden van hem waren vandaag te zien in Bureau Hengeveld op RTV Utrecht.

SIGNALEMENT
De man is blank tot lichtgetint en heeft een opvallende spleet tussen zijn voortanden. Hij droeg een wollen muts en een zonnebril.

BEDEKTE TATOEAGE?
Op de beelden in Zeist is te zien dat hij iets van een zakdoek om enkele vingers van zijn linkerhand heeft. Bij het pinnen in Bunnik was dat niet zo. Daar is wel te zien dat hij op zijn linker ringvinger vermoedelijk een tatoeage heeft. Het zou kunnen gaan om een vrouwennaam. Maar omdat die beelden niet zo duidelijk zijn, zou het ook kunnen dat hij een ring draagt. Vermoedelijk heeft de man na het pinnen in Bunnik bedacht dat hij die tatoeage of ring moest bedekken bij het pinnen.

Pinpasdief heeft grote spleet tussen tanden


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -