Arrestatie in Loenen voor liquidatie Caloh Wagoh in Rotterdam

© Pixabay
LOENEN AAN DE VECHT - Een 39-jarige man uit Loenen aan de Vecht is opgepakt, omdat hij opdracht zou hebben gegeven voor een liquidatie in Rotterdam. Slachtoffer daarvan was op 26 juli 2017 de 41-jarige Zeki Yumusak.
Yumusak werd doodgeschoten in een auto. Het Openbaar Ministerie wil niet zeggen waarom hij uit de weg moest worden geruimd. De man uit Loenen zou twee kopstukken van motorclub Caloh Wagoh opdracht hebben gegeven voor de moord. Hij werd dinsdag aangehouden in zijn woonplaats. Een rechter-commissaris bepaalde vandaag dat hij twee weken langer vast mag blijven zitten. De mensen die de moord op Yumusak hebben uitgevoerd, zijn nog niet achterhaald.
Twee kopstukken van Caloh Wagoh zitten al vast in het onderzoek. Behalve met de moord in Rotterdam, worden zij ook in verband gebracht met de liquidatie van Jaïr Wessels in Breukelen in juli 2017 en een moord in Den Haag. Ook zouden ze een gebouw in Doorn hebben laten beschieten en iemand hebben afgeperst.
De twee moeten donderdag weer voor de rechter komen, samen met zes andere verdachten. De man uit Loenen aan de Vecht wordt dan niet voorgeleid.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.