RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Autokraker (17) opgepakt na achtervolging door Leidsche Rijn

1/4
LEIDSCHE RIJN - Een 17-jarige autokraker is opgepakt na een achtervolging door Leidsche Rijn. Een tweede verdachte wist te ontkomen.

Het duo dacht hun slag te slaan op de Emile Hullebroeckstraat. Maar een oplettende buurtbewoner had hen in de gaten en belde de politie. Toen agenten arriveerden sloeg het tweetal op de vlucht.

"Tijdens de achtervolging werden spullen uit de auto gegooid. Het was duidelijk dat de verdachten weinig zin hadden in een nacht cel want men deed er alles aan om uit handen van de politie te blijven. Een tegemoetkomende politieauto werd ontweken door met een snelheid van 100 kilometer per uur ťn op de "verkeerde" weghelft te gaan rijden", aldus agenten op Facebook.

 De plek waar de achtervolging stopte. De plek waar de achtervolging stopte. | Foto: 112mediautrecht

AANHOUDING
Bij de rotonde van de Parkzichtlaan met de Burgemeester Middelweerdbaan stopte de achtervolging. De autokrakers namen de rotonde linksom en de auto vloog vervolgens met hoge snelheid uit de bocht en ramde een aantal bomen.

 De auto waar werd ingebroken. De auto waar werd ingebroken. | Foto: 112mediautrecht

De buit afkomstig uit de auto waar was ingebroken, werd aangetroffen op de vluchtroute. De recherche doet vandaag verder onderzoek.

Autokraker (17) aangehouden in Leidsche Rijn


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -