Sneijder ontploft op Instagram: "Ik gaf haar 15 miljoen?! Haha, jullie worden steeds gekker"

© ANP
UTRECHT - Voetballer Wesley Sneijder heeft op Instagram zijn frustraties geuit over de berichtgeving rond zijn breuk met Yolanthe Cabau.
"Ik ga niet meer aardig doen tegen onaardige mensen die onzin verspreiden over mij en Yolanthe. Ik wil heel duidelijk zijn", begint de Utrechter. "Ja, we zijn al een tijdje niet meer samen. Nee, we zijn nog altijd niet gescheiden. Ik heb veel fouten gemaakt in mijn huwelijk. Maar dat gaat niemand verder wat aan. Dat ze zo goed voor me is, respecteer ik enorm. Ze zorgt elke dag voor onze zoon, ook al zijn we niet samen."
Dat Yolanthe vanwege de breuk een miljoenenbedrag van hem zou ontvangen, is volgens Sneijder grote onzin. "Ze heeft niets van mij nodig, omdat zij haar eigen bezit heeft. De Turkse pers schreef dat ze 19 miljoen wilde en ik gaf haar 15?! Haha, jullie worden steeds gekker. Mensen zouden eens moeten weten hoe het echt zit. Mensen zonder hersens zullen altijd geloven wat ze lezen."
Sneijder besluit zijn tirade als volgt. "Yolanthe heeft me niets gevraagd en ik zal haar niets vragen. We hebben elkaars geld niet nodig. Deze verhalen zijn allemaal leugens. Ik vind het walgelijk wat de pers over mij schrijft, alle onzin en leugens de hele tijd en nu deze onzin over haar. Ik weet dat we nergens op hoeven te reageren en ik respecteer de moeder van mijn kind zo erg omdat zij zo kalm is en al deze onzin incasseert. Maar zo ben ik niet. Ik laat mensen niet de hele tijd met mijn leven rotzooien!"
Hieronder de volledige Instagram-post van de onlangs geridderde recordinternational en Al Gharafa-speler.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.