Utrechtse Tommie (11) is Simba uit The Lion King: "Alsof ik zelf in het beeld stond"

© RTV Utrecht
UTRECHT - De Utrechtse Tommie Thie is de stem van Simba in de nieuwe filmversie van The Lion King, die komende nacht in première gaat. Hij is pas 11 jaar, maar heeft al veel ervaring. Zo speelde hij Simba ook al in de musical The Lion King.
Tommie vertelde op RTV Utrecht over zijn ervaringen. "De eerste keer auditie doen is spannend, maar je raakt eraan gewend. Het is ook vaak met dezelfde mensen."
De stem van Simba inspreken, was voor Tommie een mooie vervolgstap na zijn rol in de musical. "Ik spreek wel vaker in, maar bij The Lion King voelde het echt alsof ik in het beeld stond. Dat had ik nog niet eerder gehad."
Tommie weet nog niet precies welke kant hij op wil. "Ik heb niet echt één ding. Ik wil eigenlijk alles wel doen. Het lijkt me bijvoorbeeld ook leuk om in een film te spelen. Zoiets als de Pirates of the Caribbean."
In de uitzending zong Tommie ook nog het bekende Lion King-lied 'Als ik later koning ben'. Hij deed dat samen met stamgast en muzikant Jan van Piekeren. Bekijk de uitzending hieronder.
Utrechtse Tommie (11) is de stem van Simba uit The Lion King
The Lion King gaat vannacht om 00.01 uur ook in première in een aantal Utrechtse bioscopen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.