RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Taghi is 'ouder' getekend: zo ziet Nederlands meestgezochte crimineel er nu mogelijk uit

UTRECHT/VIANEN - De politie heeft plaatjes verspreid van de gezochte Ridouan Taghi en Sa´d Razzouki, waarop te zien is hoe ze er nu mogelijk uitzien. De mannen worden internationaal gezocht, maar hun opsporingsfoto's zijn ietwat verouderd.

Taghi, uit Vianen, en Utrechter Razzouki zouden als hoofd van een criminele organisatie opdracht hebben gegeven tot meerdere liquidaties. Vorige week begon een rechtszaak tegen zestien verdachten, waaronder Taghi en Razzouki. Maar zij lopen dus nog vrij rond.

BUITENLAND
De 'verouderingstekeningen' zijn nu naar buiten gebracht, omdat veel Nederlanders nu op vakantie gaan. De politie vertelt in Opsporing Verzocht dat de kans groot is dat Taghi en/of Razzouki zich in het buitenland bevinden.

Mexico of Colombia zijn voor de hand liggende landen, aldus een politiewoordvoerder. Sowieso gelden heel Zuid- en Midden-Amerika als reŰle verblijfsopties. Ook Spanje, Marokko en Dubai worden genoemd. Nederlanders die daar naartoe op vakantie gaan, moeten hun ogen extra goed open houden.

ANDER UITERIJK
De opsporingsfoto van Taghi dateert uit 2015, die van Razzouki is van iets later. Volgens de politie zou het kunnen zijn dat ze plastische chirurgie hebben ondergaan. Ook zou het kunnen zijn dat een van hen vermomming draagt, zoals bijvoorbeeld een bril.

Naast Opsporing Verzocht besteedt morgen ook Bureau Hengeveld, het opsporingsprogramma van RTV Utrecht, aandacht aan de zaak.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -