RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Utrechts Kadeconcert trekt 7500 bezoekers

1/2
UTRECHT - Het Kadeconcert aan de Weerdsluis in Utrecht is dit weekend door zo'n 7500 mensen bezocht. En volgens programmeur René van der Giessen hadden die het naar de zin: "De sfeer was heel erg goed, supergemoedelijk."

Dit was de vijfde editie van het openluchtevenement, maar de eerste keer dat het over twee dagen verspreid was. Op het programma stond onder meer een optreden van de formatie 'Superjazz' en het Nieuwe Philharmonie Utrecht onder leiding van Johannes Leertouwer.

De organisatie is tevreden. Zelfs het slechte weer op zaterdag kon geen roet in het eten gooien: "De zaterdag was even spannend met de code geel in heel het land, dus dat was afwachten hoe het weer zich ging ontwikkelen. Mogelijk dat het wel een beetje een effect heeft gehad in de aanloop qua bootjes. Maar we zijn zeker niet ontevreden. Zeker niet voor een eerste keer op de zaterdagavond."

 Muziekliefhebbers kijken toe bij het Kadeconcert in Utrecht Muziekliefhebbers kijken toe bij het Kadeconcert in Utrecht | Foto: Anna van Kooij


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -