RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Fietsster die al append op auto knalde, meldt zich bij eigenaar

1/2
UTRECHT - De appende fietsster die in Utrecht op een auto met een dashcam botste, heeft zich gemeld. Begin deze week plaatste de eigenaar van de auto een filmpje op zijn Facebook van de aanrijding. Die video werd veel gedeeld op social media.

Op het filmpje is te zien hoe de fietsster al kijkend op haar telefoon de geparkeerde Skoda Fabia over het hoofd ziet. De vrouw botst op de auto, en beschadigt die. Vervolgens verdwijnt ze, zich niet realiserend dat ze is vastgelegd door een camera in de auto.

Binnert, de eigenaar van de auto, zette de beelden online omdat hij met onder meer een beschadigde grill bleef zitten. Op de video blurde hij het gezicht van de fietsster met de opmerking dat hij de onbewerkte video zou plaatsen als niemand haar zou herkennen.

NETJES OPGEPAKT

Het filmpje werd door een boel mensen gedeeld op social media. Daar leidde het tot veel discussie over het gedrag van de fietsster, die ondanks het appverbod met haar telefoon in de weer was. Maar er was ook kritiek op de manier waarop de auto-eigenaar zijn Skoda midden op straat had neergezet.

Gisteravond meldde de vrouw zich. Daarop heeft de eigenaar van de auto de video offline gehaald 'om de hype wat te verminderen'. Binnert is wel te spreken over de manier waarop de hele affaire is geŽindigd: "Ze pakte het heel netjes op en vroeg hoe we dit het beste kunnen regelen. Zij wil hier graag, net zoals ik, op een goeie manier uit komen. Ik spreek d'r vanmiddag even over hoe we dit oplossen."

Het geblurde filmpje van de botsing in Utrecht werd veel gedeeld


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht