Veel brandjes in Blaricum

BLARICUM - Blaricum is zaterdagnacht opgeschrikt door een aantal brandjes. De eerste melding was van een vuilcontainer aan de Blaricummerstraatweg.
Vervolgens bleek er brand te zijn bij een opslagpand van een tankstation aan de Middenweg. De brandweer wist deze brand af te schermen, waardoor kon worden voorkomen dat de brand oversloeg naar omliggende panden en het tankstation. Vanwege de goederen in de opslag, onder andere kolen, ontstond er een behoorlijke rookontwikkeling.
Dit belemmerde het zicht aanmerkelijk en leverde hinder voor verkeer op. Kort na deze brand kwam een derde melding binnen van een kleine brand in een hooiopslag aan de Blaricummerweg. Deze brand is eveneens geblust. De technische recherche van de politie Gooi en Vechtstreek stelt een onderzoek in naar de oorzaak van de brand. Ook wordt een buurtonderzoek ingesteld. Brandstichting wordt niet uitgesloten. Niemand raakte gewond.
Ook een monumentale boerderij met een rieten kap werd in de as gelegd. Aan het pand zatten ook Autohandel Vos met een benzinestation.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.