Zwembad Huizen overvallen

HUIZEN - Het zwembad in Huizen aan de Erixcaweg is overvallen door twee jongens, die na sluitingstijd het personeel in de kantine bedreigden met een vuurwapen.
Hierop greep een van de aanwezige mannen in en probeerde een van de jongens te overmeesteren. In de worsteling die ontstond, is de man gewond geraakt.
De tweede verdachte schoot met een wapen. Hierbij raakte niemand gewond. De eerste verdachte, een 16-jarige jongen uit Huizen, werd door de aanwezigen vastgehouden waarop de politie de jongen kon aanhouden.
De tweede verdachte wist te ontkomen. Er is geen buit gemaakt. De man die gewond raakte bij de worsteling is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Hij heeft hier een nacht ter controle moeten doorbrengen.
De politie is direct een onderzoek gestart en heeft onder andere met een speurhond in de omgeving van het zwembad gezocht. De verdachte zou vermoedelijk in de richting van instituut Visio aan de Amersfoortsestraatweg zijn gevlucht. De verdachte is niet meer aangetroffen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.