RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Opnieuw inbrekers bij juwelier in Zeist: 'Ik heb gewoon hele mooie spullen'

ZEIST - Op de Slotlaan in Zeist hebben rond 06.00 uur vanochtend inbrekers geprobeerd om binnen te komen bij juwelier Rodewijk. Ondanks dat de criminelen gewapend waren met een flinke moker, kwamen ze niet voorbij de rolluikken.

"Ik lag lekker in mijn bed te slapen en hoorde op een gegeven moment een paar harde klappen. Ik heb dat weleens vaker meegemaakt," zegt eigenaar Nic Rodewijk nuchter. Zijn zaak werd vorig jaar maar liefst vier keer overvallen.

Rodewijk stapte direct zijn bed uit en liep de Slotlaan op. Daar zag hij dat het rolluik zwaar beschadigd was en dat de daders al waren gevlogen. "Ze zijn niet binnengeweest, er is dus niets meegenomen. Er is alleen wat schade."

De juwelier heeft zelf geen verklaring waarom hij alweer het slachtoffer is van criminelen. "Ik heb gewoon hele mooie spullen," grapt hij. "Ik heb vorig jaar inderdaad vier keer narigheid gehad, maar dit jaar is het pas de eerste keer."

"Ik geloof ook niet dat ze mij speciaal moeten hebben," zegt Rodewijk. "Ik lig er verder geen seconde wakker van. Het is nu ook allemaal alweer gerepareerd. We kunnen gewoon morgen gezellig weer open."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -