RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Politie waarschuwt voor naaktloper op de hei

PROVINCIE UTRECHT - Een minderjarig meisje is vorige week op de heide tussen Hollandsche Rading en Hilversum lastiggevallen door een naakte man. De politie zoekt getuigen en vraagt andere mensen die mogelijk door dezelfde man zijn lastiggevallen, om contact op te nemen met de politie.

Het tienermeisje fietste over de Zonneheide toen ze ter hoogte van de kruising van de Hoornboegsdrift en de Bosdrift een man op een bankje zag zitten. Toen ze dichterbij kwam stond hij op en hield hij een broekje voor zijn geslachtsdeel.

Bij het passeren van het meisje probeerde de man de stang van haar fiets vast te grijpen. Het meisje gaf de man een schop en kon daarna wegfietsen richting Hilversum. Daar heeft ze meteen op het politiebureau in het centrum aangifte gedaan. Maar toen agenten op de heide kwamen, was de man al verdwenen.

De politie wil graag weten of er meer mensen zijn lastiggevallen. De man is volgens het meisje tussen de 30 en 40 jaar oud, ongeveer 1 meter 70 lang en slank gebouwd. Hij heeft een blanke huidskleur en kort donker haar.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht