Vader en dochter van gezin uit Scherpenzeel begraven

© Simone Beijer uitvaartzorg
SCHERPENZEEL - In Scherpenzeel is vandaag afscheid genomen van de 44-jarige vader en 4-jarige dochter uit Scherpenzeel die twee weken geleden om het leven kwamen bij een ongeluk in Zuid-Duitsland. Honderden mensen waren bij de uitvaart aanwezig.
De afscheidsdienst was vanmorgen in cultureel centrum De Breehoek, dat speciaal was opengesteld voor de uitvaart. De zoon van 11 en dochter van 12 van het gezin waren daarbij aanwezig. De dochter is daarvoor met een wensambulance vanuit Duitsland naar Scherpenzeel gebracht, schrijft Omroep Gelderland. De moeder van het gezin ligt nog in het ziekenhuis. De dienst is voor haar gefilmd.
Na de dienst liepen de aanwezigen mee in een tocht vanaf het cultureel centrum naar de begraafplaats.

HERSENINFARCT

Het ongeluk gebeurde twee weken geleden in Zuid-Duitsland tijdens een vakantie van het gezin. De moeder van het gezin werd achter het stuur getroffen door een herseninfarct. De auto raakte van de weg en botste tegen een boom.
De 44-jarige vader en 4-jarige dochter van het gezin overleefden het ongeluk niet. De moeder en 12-jarige dochter raakten ernstig gewond. De zoon van 11 bleef als enige nagenoeg ongedeerd. Voor het gezin is een inzamelingsactie gestart.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.