Kort nieuws: Helikopter boven Rhenen

REGIO - Boven Rhenen heeft dinsdagmiddag een politiehelikopter gevlogen. Wandelaars dachten afgelopen weekend een man te hebben zien liggen en belden na veel twijfel dinsdag toch maar de poltie. Die heeft daarop een helikopter ingezet, maar niemand gevonden.
* In Laren en Eemnes is vannacht brand gesticht. Vier auto's gingen in vlammen op en een half uur later was het raak op de Nieuweweg in Eemnes. Daar bleef het bij enkele containers.Of hier een pyromaan aan het werk is geweest is nog de vraag.
* Schuilen in de bosjes heeft een fietsendief in Zeist niet geholpen om uit handen van de politie te blijven. In het midden van de nacht zag de politie twee fietsen staan zonder slot. In de struiken vonden ze de man, in gezelschap van een nijptang en een slot. De man is, niet voor het eerst, aangehouden en vastgezet.
* Woudenberg maakt zich op voor de 10e editie van de Boerenmarkt. Op het populaire evenement op Hoeve de Beek zijn bijzondere boerenproducten te koop. Ook zijn er rondleidingen, workshops en is er een expositie over de Grebbelinie. Voor kinderen is er een minitrein en een knutselkraam.
* De wegwerkzaamheden aan de Zuilense Ring tussen Maarssen en Utrecht zijn begonnen. Er komt onder meer dynamische verlichting tussen het Gandhiplein en de A2. Deze speciale verlichting wordt gedimd als er weinig verkeer is.
* Tussen Zwolle en Amersfoort moeten reizigers tot vanmiddag rekening houden met een vertraging van ongeveer een uur. Een vrachtwagenchauffeur reed gisteravond bij Ermelo een bovenleiding stuk. Hij was vergeten zijn kraan te laten zakken.De verwachting is dat de bovenleiding vanmiddag vervangen is en de treinen weer volgens het boekje rijden.
* Voor de rechtbank Utrecht staat vandaag een jongeman terecht voor een ernstige mishandeling in Woudenberg, een maand geleden. De politie vond het 20-jarige slachtoffer gewond en bewusteloos in de Prins Bernhardstraat. Volgens getuigen was de vechtpartij het gevolg van een ruzie op een examenfeest. Het slachtoffer liep onder andere een hersenkneusing op.
* De Stationsweg in Leusden gaat vandaag op de schop. Het gaat om het stuk tussen de rotonde bij de Industrielaan en de rotonde De Dreef.Tijdens de werkzaamheden wordt ondermeer de riolering vervangen en zogenaamd 'stil' asfalt gelegd. De reconstructie van de weg duurt ongeveer twee maanden. De Stationsweg wordt tijdens de werkzaamheden tijdelijk eenrichtingsweg.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.