Jayden die Playmobil verloor bij ongeluk schenkt speelgoed aan goede doel

Archief.
Archief. © Jayden's Playmobil Firefighters NL
DRIEBERGEN-RIJSENBURG - De 12-jarige Jayden die tijdens een ongeluk op de A12 bij Driebergen zijn volledige collectie Playmobil uit elkaar zag spatten, schenkt een deel van zijn speelgoed aan het goede doel.
Jayden was afgelopen maart met zijn vader onderweg naar een beurs voor brandweerhobbyisten in Veenendaal en kreeg onderweg een verkeersongeluk. Na het ongeluk werd voor hem een inzamelingsactie gehouden en mensen stuurden hem nieuw speelgoed toe. "Heel veel dozen, te veel dozen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het zat er in", vertelt Jayden aan de NOS.
Hij is dankbaar voor alles wat hij kreeg, maar kan niet alles zelf houden. Daarom stuurt hij de Playmobil naar Stichting Happy. Die maakt er een tentoonstelling van voor zieke kinderen. "Ik vind het leuk om kinderen blij te maken", aldus Jayden.
Jayden speelt nog een keer met zijn playmobil.
Jayden was afgelopen maart met zijn vader onderweg naar een beurs voor brandweerhobbyisten in Veenendaal en kreeg onderweg een verkeersongeluk.
Jayden was afgelopen maart met zijn vader onderweg naar een beurs voor brandweerhobbyisten in Veenendaal en kreeg onderweg een verkeersongeluk. © Jayden's Playmobil Firefighters NL

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.