Kort nieuws: filmliefhebster opgepakt

REGIO - Een filmliefhebber is in Zeist tegen de lamp gelopen, omdat ze niet voor haar dvd's wilde betalen. De vrouw uit Soesterberg werd gepakt met verschillende dvd's, en een bosje rozen. Uit een andere winkel had ze ook al vijftien dvd's gestolen.
* In Houten wordt vandaag voor de laatste keer beton gestort voor het spoorviaduct in het centrum. Het storten vindt plaats ter hoogte van het cultuurcentrum aan de Slinger. Tegelijkertijd met de stort worden ook palen geheid voor het toekomstige geluidsscherm langs het spoor.
* Van en naar Baarn is gisteravond het treinverkeer op last van de brandweer uit voorzorg korte tijd stil gelegd. Op de Vondellaan was tijdens graafwerkzaamheden een gaslek ontstaan. De brandweer had tegen elf uur het lek gedicht waarna het treinverkeer weer op gang kwam.
* Technisch dienstverlener Imtech neemt de Duitse softwarespecialist Stas over en versterkt daarmee zijn banden met IBM en Microsoft. Dat heeft het bedrijf in Gouda bekendgemaakt. Stas maakt software om alle bedrijfsprocessen in de gaten te houden, zoals inkoop, kostenbeheersing en financiële rapportage.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.