Mannen bedreigen, mishandelen en schieten op Zeistenaar tijdens beroving

© RTV Utrecht
ZEIST - De politie is op zoek naar getuigen van een gewelddadige beroving in Zeist door 5 of 6 mannen. Daarbij werd zelfs geschoten, meldt de politie.
Het slachtoffer was zaterdagochtend tussen 03.00 en 04.00 uur op de Nijenheim en had even daarvoor een taxi genomen op de 2e Dorpsstraat. Toen hij uitstapte, werd hij uit het niets door 5 of 6 mannen aangevallen.

PISTOOL

De daders sloegen en schopten het slachtoffer en richtten een pistool op de man. Uiteindelijk wisten zij de portemonnee en de pincode van het slachtoffer te ontfutselen. Toen de Zeistenaar probeerde te vluchten, werd er op hem geschoten. De man bleef gewond achter door de mishandeling, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
De politie hoopt op getuigen van het incident. "Misschien zijn er mensen die het slachtoffer in een taxi hebben zien stappen na zijn stapavond", laat de politie weten. Ook wordt de taxichauffeur opgeroepen om contact op te nemen.
De verdachten zijn nog op vrije voeten. Het gaat om 5 of 6 mannen met een lichtgetinte huidskleur. Een verder signalement is bij de politie niet bekend.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.