RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Overvallers met vuurwapen bedreigen gasten Chinees restaurant Bunnik

1/3
BUNNIK - Drie gewapende mannen hebben zondagavond een Chinees restaurant in Bunnik overvallen. Ze bedreigden het personeel en de gasten met een vuurwapen en een mes. Het gaat om Hong Kong Garden aan de Molenweg. De daders zijn nog niet gevonden.

VUURWAPEN

Rond 21.00 uur drongen de overvallers via de afhaalbalie het restaurant binnen. Daar bedreigden ze het personeel en de gasten met een vuurwapen en een mes. Een derde dader maakte zich een geldbedrag uit de kassa buit. Daarna hebben ze het restaurant verlaten. Er zijn geen gewonden gevallen. Later werd een masker gevonden, vermoedelijk gebruikt door de overvallers.

Volgens een opsporingsbericht van de politie gaat het om drie blanke mannen in donkere kleding. Een van de daders draagt een donkerpaarse trui, een andere een donkerbruine trui. De derde droeg ook donkere kleding. Een meer uitgebreid signalement is op de website van de politie te vinden.

De tekst gaat verder onder de foto.

 Masker in de buurt van het restaurant, vermoedelijk weggegooid door de overvallers Masker in de buurt van het restaurant, vermoedelijk weggegooid door de overvallers | Foto: Michiel van Beers

De daders vluchtten in de richting van de Sint-Barbarakerk in Bunnik. Mogelijk zijn ze daarna weggerend door de Koningin Julianalaan en vervolgens in de Burgemeester van de Weijerstraat. De politie hoopt dat mensen in die buurt iets gezien hebben. Als dat zo is, dan kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844 of bel anoniem via 0800-7000.


Chinees restaurant Bunnik overvallen


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -