RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

"Huis met mysterieus gangenstelsel in Lombok verkocht"

UTRECHT - Het huis in de J.P. Coenstraat in de Utrechtse wijk Lombok, waar eerder dit jaar een doodlopend gangenstelsel werd gevonden, zou zijn verkocht. De verkopende makelaar zou volgens De Telegraaf niets hebben geweten van de geheime gangen en ook is niet bekend of de kopers van het huis dit wisten.

"Het lijkt erop dat dit het huis is waar de politie een inval heeft gedaan, maar de verkoper heeft dat niet aan ons gemeld", bevestigt Dylan Roozendaal van verkoopmakelaar Makelaarsland aan de krant. De woning zou voor 300.000 euro te koop zijn gezet op huizenverkoopsite Funda.

In april van dit jaar werd onder het huis een 18 meter lang gangenstelsel ontdekt. Na onderzoek van een robot van de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD), bleek dat de tunnel doodloopt. De tunnel is een dag na de ontdekking volgestort met zand.

De enige ingang naar de tunnel kwam vanuit de leegstaande woning. De eigenaar van het huis wist van niets. Hij verhuurde het pand aan een vrouw die met de noorderzon bleek te zijn vertrokken. De eigenaar zei destijds tegen RTV Utrecht te balen van de situatie, omdat hij zou opdraaien voor de kosten. "Ik heb aangifte gedaan bij de politie. Waarvoor die tunnel nou bedoeld was? Ik heb echt geen flauw idee," meldde de eigenaar toen.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -