RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Ongeluk met 14 auto's op A12 bij Woerden, weg na uren weer vrij

1/2
WOERDEN - Op de A12 bij Harmelen is vanmiddag een groot ongeluk gebeurd met meerdere auto's. Volgens Rijkswaterstaat waren er veertien voertuigen bij betrokken. Inmiddels is de file opgelost.

Drie rijstroken werden afgesloten. Er ontstond vervolgens een lange file in de richting van Utrecht. De ANWB meldde rond 16.30 uur dat de vertraging voor weggebruikers opliep tot ruim twee uur.

Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend. Volgens de politie is één iemand naar het ziekenhuis gebracht met lichte verwondingen. Op de weg is een flinke chaos gezien. Het verkeer moet er langs via een open gebleven rijstrook en de vluchtstrook.
 | Foto: 112mediaUtrecht

Door het ongeluk bij Harmelen ontstond ook van Utrecht richting Gouda een flinke file die veel vertraging veroorzaakte. Verkeer dat de files op de A12 probeerde te ontlopen, liep vast op de N228 bij Oudewater en Montfoort.

ANDERE FILES
De ANWB sprak van een drukke avondspits, zeker voor deze tijd van het jaar. Mede door ongelukken ontstonden op meerdere plekken in de regio lange files. Het ging onder meer op de A2, A27 en A1.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -