RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Moeder van verongelukt gezin Scherpenzeel terug in Nederland

SCHERPENZEEL - De vrouw uit Scherpenzeel die bij een zwaar verkeersongeluk in Zuid-Duitsland haar man en hun dochter verloor is terug in Nederland. Volgens een verklaring die de familie heeft doen uitgaan gaat het steeds beter met de 39-jarige moeder. Ze ligt in een Nederlands ziekenhuis en is inmiddels bij kennis.

Het gezin was op een zondagmorgen eind juli in een busje onderweg naar een vakantiebestemming in KroatiŽ toen de vrouw achter het stuur een herseninfarct kreeg. Het busje raakte van de weg en botste tegen een boom. Haar 44-jarige man en hun dochtertje van 4 kwamen om het leven. Hun dochter van 12 raakte net als de moeder gewond. Hun zoon van 11 bleef lichamelijk nagenoeg ongedeerd.

Volgens de verklaring kijkt de familie met vertrouwen naar de toekomst, hoewel voor de vrouw nog wel een revalidatietraject zal volgen. Ze wordt in het ziekenhuis omringd door haar kinderen, overige familieleden en vrienden. Ze laat weten dat ook zij overweldigd is door alle blijken van medeleven.

Een geldinzameling voor de familie heeft inmiddels meer dan 42.000 euro opgeleverd. De opbrengst zal aan de toekomst van de moeder en de kinderen worden besteed. Voor de gezinsleden wordt om rust en privacy gevraagd, zodat ze zich als gezin kunnen concentreren op het revalideren en het verwerken van het drama.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -