Kort nieuws: Tieners Soest stelen fiets

REGIO - * In Soest zijn drie jongens gepakt voor het stelen van een fiets. De politie kreeg gistermiddag een melding dat de jongens bezig waren op de Spoorstraat. De jonge Soesters van 14 en 15 bleken inderdaad een gestolen fiets bij zich te hebben. Ze zijn meegenomen naar het bureau.
* Medewerkers in de thuiszorg hebben in Doetinchem geprotesteerd tegen de topsalarissen in de zorg.De actievoeders uit onder meer Utrecht gaven een petitie aan de minister.De thuishulpers van koepel Meavita willen ook betere arbeidsvoorwaarden.
* Een wildplasser is in Utrecht betrapt met een gestolen fiets. De 38-jarige man stond te plassen bij het Zandpad toen de agenten langskwamen. Hij had ook een damesfiets zonder sleuteltje in het slot. Na controle van het framenummer werd duidelijk dat de fiets ruim drie jaar geleden was gestolen in Utrecht.
* In Utrecht is een 23-jarige Utrechter aangehouden voor mishandeling. Hij had in een horecazaak aan de Potterstraat een man uit Maarssen twee kiezen uit zijn mond geslagen. Over de aanleiding van de ruzie is niets bekend.
* In Utrecht is een 34-jarige man op heterdaad betrapt tijdens het stelen van koper. Agenten hoorden zondagmiddag breekgeluiden komen uit een sloopwoning aan de Dongestraat. Ze troffen de man aan in de kruipruimte. Hij is aangehouden en meegenomen naar het bureau.
* Een 14-jarige jongen is aangehouden, omdat hij in Vinkeveen ruiten zou hebben ingegooid. Getuigen hadden gisteravond gezien dat de jongen uit Mijdrecht ruiten had vernield van een leegstaande school aan de Pijlstaartlaan. Hij is na verhoor op het bureau opgehaald door zijn ouders.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.