Boer Willem zoekt naar liefde als enige Utrechtse deelnemer Boer Zoekt Vrouw

© boerzoektvrouw.kro-ncrv.nl
HEI- EN BOEICOP - Boer Willem uit Hei- en Boeicop vertegenwoordigt de provincie Utrecht in het 11e seizoen van Boer Zoekt Vrouw. De 26-jarige melkveehouder was vanavond een van de tien boeren die zich voorstelden in de eerste aflevering van het populaire datingprogramma. Willem is de enige boer uit de provincie Utrecht en is vol lof over zijn woonplaats: "Ik hoef niet zo nodig echt op vakantie. Voor mijn gevoel heb ik altijd vakantie hier!"
Omdat de vader van Willem vorig jaar is overleden, runt de melkveehouder het bedrijf nu met zijn moeder. Samen melken ze elke dag zo'n veertig koeien. Willem zoekt een vrouw die niet dominant is (dat lijkt hem een eigenschap die hij niet ziet zitten) en die het liefste een christelijke achtergrond heeft (of daarvoor open staat). De inwoner van Hei- en Boeicop heeft ook wat te bieden: zo is hij naar eigen zeggen 'loyaal en zachtaardig' en wil hij 'het beste voor elkaar'. Ook vindt hij het belangrijk om zijn woord te houden.
Of de jonge boer voldoende brieven krijgt om definitief mee te doen aan het datingprogramma voor agrariërs is nog even afwachten. Dat wordt pas in het voorjaar duidelijk.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.