RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Powel vlak voor wissel beslissend: "Ik zag ze al klaar staan langs de lijn"

1/3
VEENENDAAL - Voor Berry Powel was het zaterdag een heerlijke middag. In de 2-3 winst van GVVV op Katwijk was de 39-jarige spits twee keer trefzeker. Powel scoorde vlak voordat hij gewisseld de beslissende treffer.

"Ik zag ze al klaar staan langs de lijn", vertelt Powel tegen RTV Utrecht. "Ik perste er nog één sprintje uit en toen ging die erin. Het was geen makkelijke hoek. Ik moest hem met links erin glijden maar hij zat er gelukkig goed in", aldus de routinier.

Berry Powel: "Hele mooie middag"


Katwijk ging voor vanmiddag aan kop in de Tweede Divisie. "Er zullen weinig ploegen hier winnen denk ik", vervolgt Powel zijn verhaal. "Hoe we die goals tegen krijgen mag ook eigenlijk niet, maar goed zij hebben ook veel kwaliteit voorin lopen. We mogen hier tevreden mee zijn."

OOSTERLEE
"Berry is al 39, ik dacht ik gooi er twee verse krachten erin. Maar hij maakt hem nog prachtig af haha", spreekt trainer Niek Oosterlee na afloop. "Dit is een mooie overwinning. Zij begonnen heel goed, maar we namen het op een gegeven moment over. We hadden zelfs op 3-0 voorsprong kunnen komen. Bij de twee tegendoelpunten maken wij zelf de fouten."

Niek Oosterlee trots op 3-2 overwinning


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -