RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Brandweer blust branden bij autobedrijf in Utrecht


UTRECHT - De brandweer in Utrecht had vannacht de handen vol aan twee branden bij een autobedrijf in Transwijk. Daar ontstond tegelijkertijd zowel binnen als buiten brand. De politie onderzoekt of sprake is van brandstichting.

De brand in het gebouw van het autobedrijf aan de Eendrachtlaan werd rond 3.00 uur gemeld. Op het terrein van het bedrijf stonden twee auto's in brand, ook waren er spullen tegen het gebouw aan gelegd die in brand stonden en die vlammen waren overgeslagen op het bedrijfspand.

De brandweer had de vlammen in het pand snel onder controle maar moest daarvoor wel enkele deuren openbreken om te controleren of de brand niet was overgeslagen naar naastgelegen bedrijven. Ook de autobrandjes waren snel geblust. De twee auto's zijn wel helemaal uitgebrand.

 Veel schade bij autobedrijf Eendrachtlaan na brand Veel schade bij autobedrijf Eendrachtlaan na brand | Foto: 112mediautrecht

 Brandweer moest deuren autobedrijf Utrecht openbreken Brandweer moest deuren autobedrijf Utrecht openbreken | Foto: 112mediautrecht


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -