Kort nieuws: motorrijder Zuilense Ring gewond

REGIO - * Op de Zuilense Ring is een motorrijder zondag ernstig gewond geraakt. De man werd over het hoofd gezien door een automobilist die wilde keren bij de wegwerkzaamheden aan het Ghandiplein.
* In Veenendaal is een man (25) beroofd van zijn iPod. Op de Kerkeweg wilde drie jongens met enige aandrang naar zijn iPod luisteren en rukte vervolgens het apparaat uit zijn handen.
* Bij een vechtpartij in Baarn zondag zijn een man een vrouw opgepakt. Het tweetal (22 en 26) had in de Laandwarsstraat een Soester (27) geslagen. Beide partijen hadden al langer ruzie.
* In Amersfoort is een hennepkwekerij in een woning aan de Pelleasplaats opgerold na een anonieme tip via de meldlijn. Vier verdachten uit Hilversum, Harderwijk en Amersfoort zijn aangehouden.
* De Utrechtse politie heeft drie autokrakers opgepakt. De jongens van 16 en 18 uit Vleuten en De Meern werden betrapt op de Wolweverslaan.
* In Houten is zaterdagnacht een grote alcoholcontrole gehouden. De politie stond op de De Staart en de Utrechtseweg. In totaal werden ruim 600 blaastesten afgenomen. Dit resulteerde in negen aanhoudingen.
* In Mijdrecht is een dronken automobilist op een boom gebotst op de Oosterlandweg. De man (35) uit Hilversum raakte gewond aan zijn gezicht. De politie nam wel een bloedproef af en heeft de man meegenomen na medische behandeling.
* In Breukelen is een dronken bestuurder van de weg gehaald. De man liep tegen de lamp bij een grote controle op de Straatweg. In totaal moesten 15 bestuurders blazen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.