RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Schoten op de Amsterdamsestraatweg, juwelier Nawar voor de derde keer onder vuur genomen

1/5
UTRECHT - Juwelier Nawar aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht is afgelopen nacht voor de derde keer beschoten.

Even voor twee uur werd het pand vanaf enkele meters afstand onder vuur genomen vanaf het fietspad voor de deur. Niemand raakte gewond. In het raam zitten vijf kogelgaten.

De recherche heeft het schietincident uitgebreid onderzocht en de achtergebleven hulzen opgeruimd. De Amsterdamsestraatweg was in beide richtingen afgesloten vanwege het onderzoek.

Het artikel gaat verder onder de video.

Schoten op de Amsterdamsestraatweg vannacht


In juli van dit jaar werd de juwelier ook al twee keer onder vuur genomen. Burgemeester Jan van Zanen liet de zaak toen vijf weken sluiten vanwege de grote impact op de buurt en de kans op herhaling. Beelden van de schutter waren begin deze maand te zien in Bureau Hengeveld.

Het motief voor de schietpartijen is onduidelijk. Juwelier Nawar wordt gerund door twee uit Irak gevluchte broers. RTV Utrecht sprak in juli met de mannen. Ze wilden toen weinig kwijt over de beschietingen. Wel spraken ze geruchten tegen dat ze eerder ook al problemen hadden met een zaak in Duitsland.

 Onderzoek bij de juwelier aan de Amsterdamsestraatweg. Onderzoek bij de juwelier aan de Amsterdamsestraatweg. | Foto: Koen Laureij

 Kogelgaten in het raam van juwelier Nawar. Kogelgaten in het raam van juwelier Nawar. | Foto: Koen LaureijBeelden van de vorige beschieting van juwelier Nawar


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -