RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Drugsdeal gefilmd in Utrecht: moeder (54) en zoon (23) aangehouden

UTRECHT - Een 54-jarige moeder uit Maarssen, haar 23-jarige zoon uit IJsselstein en zijn 24-jarige vriendin uit Amsterdam zijn begin deze maand aangehouden op verdenking van het handelen in verdovende middelen.

De zoon en zijn vriendin dealden op 1 september drugs op de Breedstraat toen een medewerker van het cameratoezicht het stel in de smiezen kreeg. Met andere camera's kon het duo gevolgd worden naar de Wijde Begijnestraat waar vanuit een auto nog een deal werd gesloten. Het stel werd niet veel later aangehouden op het Janskerkhof. Ze hadden geld en een paar ponypacks (vetvrije papiertjes waarin drugs bewaard kan worden) bij zich.

HUISZOEKING

In IJsselstein en Maarssen zijn vervolgens woningen doorzocht. In het huis in Maarssen werden nog eens 1300 ponypacks, hennep, brokken coca´ne en bijna 25.000 euro in cash aangetroffen in zowel de woning als berging. De moeder van de jongen werd hierom ook aangehouden.

De voorlopige hechtenis van de jongen is vorige week donderdag met zestien dagen verlengd. De vrouwelijke verdachte mag haar zaak in vrijheid afwachten.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht